Om Borohus

Borohus är ett utav Sveriges äldsta hustillverkare då starten var för nästan 100 år sedan 1928. Ända genom tiderna har vi byggt och tillverkat villor, fritidshus och alla olika hus. Detta har gett oss väldigt mycket med erfarenhet från olika nöjda kunder som vi har hjälp förverkliga deras dröm. Inget hus är likt det andra då det alltid finns något man måste anpassa efter och ändra. Antingen kan det vara att kunden vill att huset ska se ut på ett visst sätt eller beroende på vilken mark huset ska stå på. Vi är förberedda för allt och kan lova att göra dig nöjd med våra kunskaper.

Borohus Mjöby
borohus

Just nu finns vi på flera olika platser i Sverige men även bland grannländerna. Huvudkontoret ligger dock i Mjöbäck en liten bit från Göteborg. Men eftersom vi finns över hela Sverige och har medarbetare över hela Sverige har vi inga problem att ta oss till er. Det kan vara mitt ute i skogen där du har flera kilometer till närmaste granne, eller mitt inne i stan där grannen nästan bor på dig. det är inga problem för Borohus. Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda och trivas ute i sin nya villa.

Vi erbjuder flera olika val i hur du vill bygga just din villa. Vi anpassar oss efter dig och hur just du vill ha det. Eftersom vi byggt flera olika bostäder tidigare ger vi förslag på hur vi kan hjälpa dig att göra ditt bostadsbygge ännu bättre. Vill du göra något speciellt med just din nya bostad kan vi självklart ordna det. Kanske vill du att ditt hus ska sticka ut med någon speciell färg eller kanske en viss form? Inget är för svårt för oss på Borohus, utan det är bara att kontakta oss så ger vi ett tid och kostnadsförslag.

Hitta till vårt huvudkontor!