juli 24, 2017 Borohus

Öland perfekta platsen för fritidshuset

Vi på Borohus vill tipsa om platser för ditt perfekta fritidshus! Det finns många fina ställen i Sverige men dock finns det platser som inte lika många känner till, Öland är ett av dessa! Öland tycker vi och väldigt många andra är ett av de finaste platserna man kan vara på under sommarmånaderna. Det är nu under den senare tiden denna ö har blivit populär, många beskriver platsen som sommarön som får dig att känna dig som utomlands. Just därför älskar vi och de flesta i Sverige och andra länder denna plats!

Böda

Under senare tiden har fler och fler börjat vela bygga sitt fritidshus här, och vi förstår självklart varför. Med den fina naturen och härliga känslan som det är under sommarhalvåret. Nästan högst upp på Öland ligger Sveriges största och populäraste camping: Böda Sand. Man kan besriva campingen som en mindre stad, så stort är det och sådan härlig känsla är det. På kvällen börjar rökmolnet bildas då alla och vi menar alla drar fram grillen och lägger på steken för den perfekta kvällen. Gärna öppnar man en eller två öl medan grillningen kör igång utanför husvagnen eller stugan. Ofta blir det ett gäng som åker upp men det är även vanligt att åka upp själv en familj då man garanterat träffar några grannar som man hamnar hos på kvällen och äter gott tillsammans!

Sommarstugor i Böda

Det byggs därför fler och fler stugor vid detta område, då man vill ha nära till den härliga stranden och samhället men man kanske vill ha sitt eget ändå. Alla vill inte bo på campingen och det är förståligt, både att det är väldigt svårt att få en plats där men några gillar stugor mer än husvagnar eller tält. Borohus har ett stort inflytande i detta och hjälper gärna till om du vill bygga ditt fritidshus här! Kontakta oss redan idag och få ett kostnadsförslag för just din drömstuga på öland!