juli 3, 2017 Borohus

Nya husidéer med oss på Borohus

Vi på Borohus har ständigt nya idéer kring villor och hus samt hur detta ska utföras. Det var nu under senare tiden när vi bläddrade igenom lite bilder på några nya hus då vi såg det, Jon Olssons såkallade sommarhus i Marbella, Spanien som han och hans tjejs pappa Richard har designat. Själva huset är väldigt fint, nybyggt och stort men det är lite annorlunda från andra hus eftersom hela huset är målat i svartvit camouflage. Först när vi såg det tyckte vi att det såg väldigt konstigt ut men sen när man började titta mer och mer tyckte vi att det var väldigt häftigt och snyggt!

Med detta menar vi att man inte ska gå i samma spår som alla andra utan att man ska hitta sitt unika sätt att designa på och ingen idée är dum. Som Jon har gjort, han hade en dröm om att ha ett camouflage målat hus vilket han sedan designade och sedan byggde. Nya trender kommer och går hela tiden och vem vet kanske blir detta den nya trenden med camouflage hus. Vi såg ägen att han hade flera bilar som matchade sitt hus med camouflage foliering de med.

Själva färgen på huset förändrar väldigt mycket och just nu är trenden för det mesta vitt, många vill att allt ska vara vitt för då ser det väldigt fräscht och stort ut. Både inomhus och utomhus har folk det vitt med någon accentfärg. Detta är väldigt snyggt anser vi på borohus och många andra men ibland kan det vara kul att vara lite annorlunda med något snyggt motiv eller liknande. Svart har börjat bli mer och mer populärt också, detta gör att själva rummet eller huset blir mörkare men fortfarande väldigt fräscht. Många upplever dock att det blir mindre och mer instängt vilket vit färg inte gör. Detta är såklart upp till kunden själv att avgöra, men vi menar bara att det ibland kan vara kul att tänka utanför ramen.

Här är ett exempel på en väldigt snygg och fräsch villa som är lite annorlunda.

borohus