april 17, 2018 Borohus

Garage och carport från Borohus

Precis som med husen från Borohus så finns garagen som de erbjuder i flera olika modeller som fyller flera olika behov. Behöver man endast parkera bilen och lite cyklar så räcker det med ett enkelgarage, har man däremot fler bilar och även trädgårdsutrustning som behöver skydd från blåst och oväder så passar det bättre med ett dubbelgarage. Borohus ställer lika höga krav på sina komplementsbyggnader som för deras villor och fritidshus. Läs lite nedanför om de olika modellerna av garage/carport som Borohus erbjuder!

Enkelgarage G30

Enkelgarage G30 uppfyller alla behov som man kan behöva från ett klassiskt och praktiskt garage. Med ett stilrent utseende ger det ett passande komplement till huset. Porten ”Crawford Superior Garageport” är vit och i dimensionerna 2500x2125cm. Ihop med porten så ingår det även deras portöppnare ”Crawford Magic 600” som kopplas till 2 st handsändare med tillbehör som ingår i leveransen. 

I garaget så finns 25,9 kvm som ger er god plats till att förvara bilen, små trädgårdsverktyg och lite utrymme för förvaring av mindre möbler.

Garaget går att anpassas genom ändrad storlek eller takvinkel. Vid önskemål, kontakta Borohus.

Dubbelgarage G48

Behöver du lite mer utrymme i ditt garage för en extra bil eller kanske lite större trädgårdsmaskiner? Då är Dubbelgarage G48 för dig! Med två stycken ”Crawford Superior Garageport” får du två separata ingångar till garaget för bil och maskiner. Ett framtidssäkert val som ger dig möjlighet att förvara en hel del, även om du har bil!

Carport/Förråd C32

Är du ute efter något lite enklare en ett fullt garage? Carport/Förråd C32 är ett bra val för dig som vill ha lite en lite enklare men fortfarande otroligt praktisk byggnad. Carporten ger skydd mot blåst och oväder samtidigt som den ger ett öppet utseende och full överblick över ditt fordon. Tillsammans med carporten så finns även ett litet förråd på 8,1 kvm där man kan få plats med alla trädgårdsverktyg och mindre maskiner. Passar perfekt till ditt fritidshus!

Garageport/carport GC54

Med Garage/Carport GC54 behöver du inte välja mellan garage eller carport, har får du båda! En luftig carport som öppnar upp utseendet på garaget samtidig som det ger en praktisk lösning på parkering/förvaring utomhus. Garaget som öppnas med en ”Crawford Superior Garageport” rymmer en bil och lite till! Ihop med förrådsutrymmet är detta en komplett garagelösning för dig som inte endast vill begränsa dig till vare sig carport eller garage.